onsdag 1. september 2010

Hei igjen!

Misjonsalliansen har vært i norske medier denne uka!
Følg denne linken:

http://www.misjonsalliansen.no/pages/ma_side.aspx?nr=4818

Hittil i denne uka har vi vært på besøk hos en av utsendingfamiliene og hørt dem fortelle om hvordan det er å være norsk i Guayaquil. Det var en kjekk kveld med god kveldsmat og fine historier:)

Maria, den siste voluntøren kom i går:) Hun er ei lattermild og positiv jente som gjør voluntørgjengen komplett!

Om kvelden inviterte vi en 19-åring fra Nederland opp i leiligheten på pizza. Han bor på Casa Alianza mens han har studiepraksis her nede. Det ble nok en sosial kveld, og vi nordmenn lærte en del om Nederland.

Ellers fylles dagene med spansk - til både begeistring og frustrasjon i gjengen:) Det er fint å ha motiverte medstudenter rundt seg og det at vi kan hjelpe hverandre om vi lurer på noe.

Vi planlegger å reise bort til helga til et sted som heter Montanita. Der er det visst mange muligheter for aktiviteter både på land og i det våte element. Mer om dette senere:)

Ha det fint så lenge!

1 kommentar:

  1. Hallo Synne! Måtte inn å sjå ka du hadde skreve idag. Det er kjempekjekt å lesa. Syns dokke har det utruleg kjekt. Var og inne og leste om det som stod om Misjonsalliansen. Du må ha et super helg. Pass godt på deg sjøl. Goe klem fra farmor.

    SvarSlett